Preview Mode Links will not work in preview mode

Hasznos linkek

Patreon

patreon

Párásító podcast Facebook csoport
Párásító - Google Podcasts
Twitter
http://facebook.com/ecigitesztek
Ecigitesztek - Spotify
Ecigitesztek - tumblr

Az itt közzétett tartalom részben, vagy egészben történő felhasználása írásbeli engedélyhez kötött!

Kapcsolat

Mar 30, 2023

Kitárgyaljuk az aktuális EU konzultációt, és sajnálattal állapítjuk meg, hogy a kérdéseket leginkább csak félreérteni lehet, mindenesetre elkészített az egyesület egy kitöltési útmutatót, hogy megkönnyítsék mindenkinek a helyzetét.

Show notes

EU konzultáció

Rudi, te...


Mar 23, 2023

Az adás jelentős részében az aroma lefoglalásról beszélünk az érintett vállalkozás üzemeltetőjével, boncolgatva a miérteket és a lehetséges végkimeneteleket. A maradék időben egy fantasztikus (sic!) íráson kacagunk, ami az OGYÉI oldalán található, érdemes rápillantani!

Show notes

Az OGYÉI...


Mar 17, 2023

Mujo megint lemaradt a kihajózásról, Charlie folyamatosan rohan különböző egészségügyi okokból kifolyólag, de mindenki készül a közelgő riadóra, hisz közeleg az aromaháború!

Show notes

Itt az ideje cselekedni

Aroma háború

A nikotin ugyanolyan függőséget okoz , mint a heroin és...


Mar 9, 2023

Athos bepillantást nyert a wanker bunkerba, Charlie pedig rájön, hogy ő a Mystic málna magyarországi főispánja. A JUUL-nak meszeltek, az Altria elkezdett bevásárolni egy másik e-cigaretta márkát. Az NHMRC badarságokat beszél, mi pedig furcsa eseteken mosolygunk.

Jövő heti teaser: kifejtjük a NAV...


Mar 2, 2023

Dócon illegális füvet termesztenek, illetve új kadét szállt fel a fedélzetre. Hamarosan indul egy tematikus blokk az e-cigarettával ismerkedőknek. Szó esik hülyékről akik okoskodnak, és emberekről, akik nem látják a fától az erdőt. A végén mi derül ki? Na mi?! Már megint az a rohadt e-cigi tehet...