Preview Mode Links will not work in preview mode

Darwins Stege

Dec 5, 2019

Eva Sahlin, doktor i miljöpsykologi, i ett samtal om naturens betydelse för vår hälsa. Skogsbad, grön rehab och välbefinnande – vad visar forskningen? Pontus Nilsen, präst i Oscar Fredriks församling och projektledare för Svenska kyrkans program på Vetenskapsfestivalen intervjuar.

Håll till...


Nov 12, 2019

Ann-Sofie Axelsson, prefekt och docent i teknikens ekonomi och organisation vid Chalmers tekniska högskola medverkade i ett samtal med rubriken "God Technology and Artificial Intelligence" på Vetenskapsfestivalen 2019. Här intervjuas hon av Pontus Nilsen, präst och projektledare för Svenska kyrkans program...


Oct 11, 2019

Michael Burdett, Assistant Professor in Christian Theology vid Nottingham University, i ett samtal om hur vetenskap formar vår framtid och tro. Under Vetenskapsfestivalen 2019 deltog Burdett i ett panelsamtal om Gud, vetenskap och AI. I podden möts Pontus Nilsen, präst i Oscar Fredriks församling, och Burdett i ett...


Sep 6, 2019

Den internationellt erkända Catherine Keller, professor i konstruktiv teologi, feminist och författare, i ett samtal kring feminism, klimatförändringar och gränsöverskridande teologi med utgångspunkt i Kellers böcker.

Intervjuar gör Pontus Nilsen, präst och projektledare för Svenska kyrkan på...


Jun 7, 2019

Johan Söderman, professor i barn- och ungdomsvetenskap, i ett samtal om folkbildningens kraft och fantasins del i dagens forskning. Har tro och det "omätbara" ett uppsving i samhället just nu? 

Intervjuar gör Pontus Nilsen, präst och projektledare för Svenska kyrkan på Vetenskapsfestivalen.