Preview Mode Links will not work in preview mode

TP-PODDEN går ut på att roliga människor träffas och spelar "Trivial Pursuit". Konceptet är lika genialiskt som det är enkelt. Podden drivs av Björn "Grizzly" Carlsson i första hand med sporadisk hjälp från medgrundaren och barndomsvännen Kristofer Axelsson. Gästerna är komiker, humorprofiler, YouTubers, podcasters, artister och annat skönt folk som står redo med oväntad kunskap, dumma svar, en stor skopa trash talking och hjärtliga skratt.

Härligt att ni har hittat hit! Är ni nya lyssnare har ni fyra hela säsonger att sätta tänderna i och femte säsongen är på gång.

 

SUPPORTA OSS GÖR NI HÄR <3:
https://www.patreon.com/tppodden

Dec 24, 2021

Vad kul att du är där och vi är här! En blixtvisit till Göteborg och en inspelning med de magnifika, fantastiska, brutala John Andreas (Gentlemen's Coach), Isidor Olsbjörk och Johannes Torstensson. Stäng av alla andra poddar för du har inte tid!

För att lyssna på hela avsnittet blir du Patron till TP-Podden.


Dec 17, 2021

Programledaren, journalisten och Dalbysonen Fredrik Önnevall gör debut i veckans avsnitt och så även artisten, komikern och Malmöprofilen Kristoffer "Krisse" Jonzon. Som om inte det räckte är Cornelius Löfmark tillbaka och i vanlig ordning hänger smockan i luften. Eller ja, kanske inte riktigt men en i...


Dec 10, 2021

Den andra delen av vår fantastiska livepod från Blå Båten 25/11 - 2021. Stämningen var bättre än vi hade kunnat hoppats på och nu ska matchen mellan Dödsätarna och Marodörerna avgöras. Vill du höra hela den rafflande avslutningen så blir du Patron till TP-Podden!


Dec 3, 2021

Eddie Berg och Harald Barrett, två av rockstjärnorna i Sveriges kanske fetaste metal-export Imminence gör debut i podden! Dessutom är Jakob tillbaka och bjuder hem oss till hans otroliga lägenhet i Västra Hamnen (betalt samarbete med Jakob Koc Media). Fantastiskt trevligt avsnitt men Ukraina, vi tigger urskuld.


Nov 26, 2021

Veckans avsnitt är inspelat live på Blå Båten i Malmö den 25/11 - 2021.

Charlotta Björck är tillbaka och tillsammans hade vi en fantastisk kväll i Harry Potters universum. Tack till alla som kom och välkomna till alla som tänker komma nästa gång!