Preview Mode Links will not work in preview mode

TP-PODDEN går ut på att roliga människor träffas och spelar "Trivial Pursuit". Konceptet är lika genialiskt som det är enkelt. Podden drivs av Björn "Grizzly" Carlsson i första hand med sporadisk hjälp från medgrundaren och barndomsvännen Kristofer Axelsson. Gästerna är komiker, humorprofiler, YouTubers, podcasters, artister och annat skönt folk som står redo med oväntad kunskap, dumma svar, en stor skopa trash talking och hjärtliga skratt.

Härligt att ni har hittat hit! Är ni nya lyssnare har ni fyra hela säsonger att sätta tänderna i och femte säsongen är på gång.

 

SUPPORTA OSS GÖR NI HÄR <3:
https://www.patreon.com/tppodden

Jan 28, 2022

Julia Frej debuterar i det fräscha Lag '87 i den här kampen mellan två generationer. På andra sidan spelplanen har vi 85:orna Charlotta Björck och Jimmy Hafström och det bjuds på elektisk kemi varvat med riktigt dålig stämning.


Jan 14, 2022

I veckans avsnitt hör ni idel rutinerade gäster men vi unboxar och testar den nyaste varianten av TP på marknaden. Ola Söderholm, Johannes Finnlaugsson och Tim Lindqvist tittar förbi för att ta sig an det senaste årtiondet. Viktiga händelser och kultur blandas med memes, videospel och händelserna som välte...


Jan 7, 2022

Hela familjen är samlad för en kamp i allmänbildningens tecken och mamma och pappa är ute efter revansch. Vi pratar om barndomens brädspelande och bränner tårtchanser som aldrig förr.