Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 29, 2019

Som kaptajn for podcasten er det Caspers opgave at udvælge og navngive kategorierne for de filmaftener, vi kaster os over i en given episode. Dette er ikke altid lige let, og jagten på et sjovt ordspil eller bare noget andet end det åbenlyse, kan resultere i kvaler for panelmedlemmerne.

Som eksempelvis i denne...


Oct 23, 2019

Fængselsfilm er en dejlig, letforståelig subgenre. Det er film, der foregår i et fængsel. Punktum. Hvad, der derudover sker i filmen, er helt op til Moviebox-panelet, der som altid formår at komme godt rundt i alle genrens hjørner.

Niels har medbragt den mest larmende, potente, sindssyge trailer vi nogensinde har...


Oct 16, 2019

Vi spoler endnu engang tilbage til en tidligere VHS-episode fra Filmnørdens Hjørne, for der ligger så meget guld, som fortjener lidt ekstra kærlighed her hos Moviebox. Og hvis en særlig filmaften kan tåle en ekstra tur i møllen, så er det Noget med nazister.

Altså, det føles jo forkert at sige "vi elsker...


Oct 9, 2019

Som den kvikke lytter allerede har opdaget, så cirkulerer vores vante VHS-smag ofte omkring rå action eller klam horror, men denne gang får piben en helt anden og mere børnevenlig lyd. Denne gang skal VHS-hajerne nemlige fiske rendyrket og renskuret familieunderholdning frem. 

Og episoden starter da også godt med...


Oct 2, 2019

Det sker bogstaveligt talt for de bedste. På trods af de mest succesfulde karrierer, der har sat sine dybe mærker i filmhistorien, ender selv verdens største filmstjerner ofte i det mest ubehjælpsomme skrald. Eller "skrald" er måske så meget sagt. Det er bare ikke den slags film, vi normalt forbinder...