Preview Mode Links will not work in preview mode

Retail & Fastighetspodden


Dec 12, 2023

Välkommen till ett nytt avsnitt av Retail & Fastighetspodden, där vi idag dyker in i ett av de mest diskuterade och kritiska ämnena i vår bransch – Hållbarhet. Temat för dagens avsnitt är "Hållbarhet - från teori till verklighet", och vi kommer att utforska hur detta omfattande och komplexa koncept omvandlas till praktiska åtgärder och strategier i fastighetsvärlden. 

I det här avsnittet har vi privilegiet att välkomna en särskilt insiktsfull gäst, Johan Sandborgh, hållbarhetschef på Lundbergs Fastigheter. Johan är en pionjär inom området och började prata om hållbarhetsfrågor i fastighetsbranschen långt innan det blev en av de topp tre hetaste rubrikerna på LinkedIn-inlägg. Med sin omfattande erfarenhet och djupgående kunskap kommer Johan att dela med sig av sina insikter om hur hållbarhetsarbetet har utvecklats över tid, och hur Lundbergs Fastigheter praktiskt integrerar hållbarhet i sina dagliga operationer och långsiktiga planer. 

Vi kommer att ta en titt på både utmaningarna och möjligheterna som hållbarhetsarbetet medför, samt hur man balanserar ekonomisk tillväxt med miljömässigt ansvar och socialt engagemang. Från teoretiska ramar till verkliga exempel, kommer dagens avsnitt att ge en unik inblick i hållbarhetsresan inom fastighetssektorn. 

Så sätt dig bekvämt, och låt oss tillsammans utforska hållbarhetens många dimensioner i fastighetsbranschen med Lundbergs Fastighets egen hållbarhetsninja Johan Sandborgh. Det här är ett avsnitt du inte vill missa!