Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Apr 1, 2024

Det är med stor glädje, förväntan och kraft framåt som vi nu kliver in i ett nytt kapitel, levlar upp och tar ett nytt steg inåt och uppåt genom vårt ledarskap!

Varmt välkommen till MOMENTUM som betyder just framåtkraft, rörelse, driv, flyt och fart framåt, oavsett storlek på stegen. 

Det här är en ny spännande säsong som vi ser fram emot att skapa och ett naturligt steg från Blomstra som är en av våra rötter och grogrunder i Ledarskapsakademin, samtidigt som vi också skapat utbildnignen som utbildar ledare som leder och utvecklar ledare oavsett sammanhang.

Vi ser så fram emot att fortsätta ha dig med på färden och vad som kommer skapas när vi kommer samman genom podden och det vi skapar via Ledarskapsakademins plattform.

Lyssna till mig, Emmeli och LA-teamet bestående av Pernilla, Charlotte och Frida och hör oss berätta om vad vi kliver in i och hur det kan bidra till dig som är en del av den här plattformen.

Varmt välkommen till en ny spännande säsong med oss!

Vill du sätta igång och ta emot mer pepp i din vardag, och samtidgit ladda ner guiden: Topp 5 områden i om (hur) du lever ditt liv fullt ut eller inte.

>> Ladda ner här (https://www.ledarskapsakademin.com/f/lev)

Välkommen på kostnadsfri liveföreläsning på temat: 5 Områden om hur du lever ditt liv fullt ut – de områden som bidragit till störst framgång i mina mål och hos de jag coachar. Don't miss! Onsdagen den 24 april kl 19.00.

>> Anmäl dig här! https://www.ledarskapsakademin.com/live-webinar/lev/register

Vill du ha mer av mig, Emmeli Ahlander och det vi gör inuti www.ledarskapsakademin.com är du varmt välkommen att besöka oss och att ta kontakt via hej@ledarskapsakademin.com eller via instagram @emmeliahlander.

Nu vill jag önska dig en vecka fylld med klarhet och framåtkraft = Momentum i din vecka!

Emmeli

Utbildare, coach och mental pt, samt grundare av Ledarskapsakademin.

 

---

I veckans avsnitt berörde vi också följande:

Vill du landa, fylla på och växa personligt och andligt som den viktiga grogrund vi ständigt behöver för att leva ditt syfte och stå stark i den du är, är du välkommen till Blomstra!

>> Gå med i Blomstra (https://www.ledarskapsakademin.com/blomstra)

Är Ledarskapsutbildningen ditt nästa steg, passa på att knipa en av de eftertraktade platserna till nästa omgång för att kraftfullt växa ditt ledarskap, frigör alla hinder som hittills hållit dig tillbaka från att leva och leda ditt liv fullt ut. Bli diplomerad ledare av ledare. Knip en plats idag!

>> Anmäl dig till Ledarskapsutbildningen Utvald Ledare Akademi (https://www.ledarskapsakademin.com/ula)

Går du Ledarskapsutbildningen har du också möjlighet att bli certifierad professionell coach enligt ICF-standrad och ta andra till sin längtan. Jobba som coach och/eller använda det coachande förhållningssättet i ditt arbete som chef, ledare och i dina relationer.

>> Boka din plats till Coachutbildningen Certifierad Coach Akademi (endast för de som går/gått ULA) (https://www.ledarskapsakademin.com/cca)