Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Apr 15, 2024

Det här är något som inte liknar någon annan vi sett. Och nu är det dags att avslöja det vi hintat om den senaste tiden. En viktig del i den visionen vi har och DU ÄR BJUDEN!

Min teamkollega Charlotte och jag jobbar främst med det här spännande "projektet" och i det här avsnittet får du höra allt vi planerat, varför det är viktigt och hur det angår dig och dina människor! 🚀 Så att du kan flyga så högt du kan!

>> Lyssna här och reflektera (och finns där poddar finns) och ta del av bloggen för ett samlat referat som släpps senare i veckan.

Jag ville skapa något unikt som inte existerade. Det finns en massa fantastiska konferenser och event, här har vi adderat vissa värden som vi saknat hos de vi sett. Det här är lika mycket en "business"konferens som det är en personlig utvecklingskonferens för personlig tillväxt.

Den är för dig som vill finnas på marknaden och skapa massiv påverkan för att göra gott. Därför ser jag att konferensen har en unik plats för att bygga en solid grund och en kultur som inte liknar någon annan. Möt dina mentorer och adepter, och kollegor.

>> Bli bland de första som bokar din plats vid bordet på VIP: Momentum konferens!

Och du, du har väl anmält dig till liveföreläsningen den 24 april kl 19.00, det börjar bli hög tid att boka din plats och att kroka arm med någon mer. Då kommer jag avslöja de 5 viktigaste områdena som skapat massiv skillnad i mitt eget liv och de jag coachat.

Är du nyfiken på min bok och vill läsa den tillsammans med mig och andra (oavsett om du läst den innan eller inte) 
>> Beställ boken
 
och se vad boken och bokutmaningen kan få bidra till i ditt liv och arbete. 


Nu vill jag önska dig en dag och vecka fylld med momentum i ditt ledarskap! För den du är och för det du vill skapa!

Emmeli Ahlander
Utbildare, coach och mental PT

Ps. Boka din plats för vår ledarskapskonferens den 13-15 september, få all info i dagens poddavsnitt.
Ps 2. Finns du på Linkedin vore det superkul om du connectade med mig där!

Länkar som vi berör i avsnittet och som är aktuellt just nu:
Ladda ner guiden: Topp 5 områden i om (hur) du lever ditt liv fullt ut eller inte.
Anmäl dig till kostnadsfri liveföreläsning på temat: 5 Områden om hur du lever ditt liv fullt ut – de områden som bidragit till störst framgång i mina mål och hos de jag coachar. Don't miss! Onsdagen den 24 april kl 19.00.
>> Beställ boken och få bonusar inför vår kommande bokutmaning under maj månad!

Vill du ha mer av mig, Emmeli Ahlander och det vi gör inuti www.ledarskapsakademin.com är du varmt välkommen att besöka oss och att ta kontakt via hej@ledarskapsakademin.com eller via instagram @emmeliahlander.

Nu vill jag önska dig en vecka fylld med klarhet och framåtkraft = Momentum i din vecka!

Emmeli

Utbildare, coach och mental PT, samt grundare av Ledarskapsakademin.