Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


May 20, 2024

Om ursäkterna från föregående avsnitt inte hindrar dig, så kan vi behöva strategier för hur vi faktiskt FÅR MER tid, energi och fokus till det vi verkligen tycker är viktigt på riktigt.

Jag kan ju avslöja att jag kommer berätta att det är en kombination av målsättning, skärmhål, oro, tillsammans, tistlar och liljor. Spännande blandning, eller hur?

>> Lyssna, applicera och reflektera över ditt nästa steg.

Tipsen jag delar med mig av är från boken Du är utvald – 6 viktiga nycklar i att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende. Just nu pågår vår bokutmaning för fullt under maj månad och det är fantastiska insikter som landar och som delas med varandra i vår facebookgrupp och våra liveträffar på zoom.

I och med bokutmaningen utmanade jag mig själv att läsa in boken för att tillgängliggöra den ytterligare. Du som har köpt boken fysiskt får därför även möjligheten att lyssna på boken utan extra kostnad. Min gåva till dig.

>> Du beställer boken här

https://ea-design.se/butik/utvaldbok/

Därefter kan du höra av dig till oss med ditt ordernummer så får du tillgång till bokutmaningen och/eller ljudboken.

Jag berättar också om vad som väntar för dig som vill ta ett steg uppåt och framåt i ditt syfte och vision genom oss i Ledarskapsakademin.

Kom med på konferensen: VIP: Momentum som går av stapeln den 13-15 september. Det här kommer att bli episkt! Vad tror du skulle möjligt för dig genom att du kommer med?

>>  Till konferensen

Https://www.ledarskapsakademin.com/mlk

Du kan alltid höra av dig till oss med dina tankar:  hej@ledarskapsakademin.com 

Nu vill jag önska dig en dag och vecka fylld med momentum i ditt ledarskap!

Emmeli Ahlander
Utbildare, coach och mental PT

Ps. Passa på att boka din plats till VIP Momentum den 13-15 september till boka-tidigt-erbjudandet och stå med oss som samarbetspartner, läs mer på sidan.