Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Mar 18, 2024

Jag frågade Elin Ginal grundare av Grafitgrå under vår konferens i januari om tre tips hon ville skicka med oss i vårt kall, här är svaren. Det berör jag i veckans poddavsnitt tillsammans med vad som gett mig glädje och tacksamhet i veckan som varit och avslöjar en och annan spännande sak som komma skall.

Du får tre viktiga tips som du kan ta med i dina steg framåt i ditt liv och kall. Värdefulla tips från en person som i mångt och mycket gått före när det kommer till mod och tro.

I veckans avsnitt berörde jag också följande:

Omstartsworkshop inför kvartal 2 i Blomstra på torsdag kl 18.30
>> Till Blomstra https://www.ledarskapsakademin.com/blomstra

Passa på att beställ min bok Du är utvald – 6 viktiga nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende. Och du får almanackan Allt har sin tid på köpet. 
>> Till Boken: https://www.ledarskapsakademin.com/bok

Pst. Har du beställt boken kan du registrera dig för att ta del av flera värdeskapande bonusar. Bland annat delta i bokcirkeln vi håller i maj – förra året blev succé och nu gör vi om det igen.

Inför bokcirkeln bjuder jag in dig till kickoff och liveföreläsning på temat: 5 Områden om hur du lever ditt liv fullt ut – de områden som bidragit till störst framgång i mina mål och hos de jag coachar. Det vill du inte missa!

>> Anmäl dig här! https://www.ledarskapsakademin.com/live-webinar/lev/register

Läs mer om våra program här: https://www.ledarskapsakademin.com/program

Vill du ha mer av mig, Emmeli Ahlander och det vi gör inuti www.ledarskapsakademin.com är du varmt välkommen att besöka oss och att ta kontakt via hej@ledarskapsakademin.com eller via instagram @emmeliahlander.

Nu vill jag önska dig en vecka fylld med klarhet och framåtkraft = Momentum i din vecka!

Emmeli