Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap

Apr 29, 2024

Vem kan bäst berätta vad den här bokutmaningen, jag bjuder in dig till, än de som varit med och gjort den innan, och vad den fått mynna ut i, i såväl sina egna liv som de liv de fått leda längs vägen.

I det här avsnittet får du höra mitt team i Ledarskapsakademin. Charlotte, Frida och Pernilla som delar med...


Apr 22, 2024

Hur kommer det sig att det är så lätt att bryta momentum, när man är mitt i flyt, livet leker, det går bra och så helt plötsligt bryts det och rädslorna tar över. Det är mänskligt, och det är frustrerande OCH vi kan välja om vi vill att det ska bromsa oss, eller skifta och skapa bränslet som gör att vi...


Apr 15, 2024

Det här är något som inte liknar någon annan vi sett. Och nu är det dags att avslöja det vi hintat om den senaste tiden. En viktig del i den visionen vi har och DU ÄR BJUDEN!

Min teamkollega Charlotte och jag jobbar främst med det här spännande "projektet" och i det här avsnittet får du höra allt vi...


Apr 8, 2024

Hur blir man egentligen modig och vågar göra det man längtar efter? Vad kan sätta käppar i hjulet och vad kan bidra för att skapa momentum i det du önskar se i visionen.

I veckans poddavsnitt fick jag på mitt hjärta att dela just om dessa bitar. Så att vi verkligen synar det som håller oss tillbaka från att...


Apr 1, 2024

Det är med stor glädje, förväntan och kraft framåt som vi nu kliver in i ett nytt kapitel, levlar upp och tar ett nytt steg inåt och uppåt genom vårt ledarskap!

Varmt välkommen till MOMENTUM som betyder just framåtkraft, rörelse, driv, flyt och fart framåt, oavsett storlek på stegen. 

Det här är en ny...