Preview Mode Links will not work in preview mode

Minden szerdán 20.00-kor új beszélgetéssel várunk gyerekekről, kamaszokról, szülőségről, irodalomról, írásról, mesékről, felnövésről az élet legfontosabb kérdései mentén!


A meséktől a felnövésig epizódokban Vinczellér Katalin a kortárs magyar gyerek- és kamaszirodalom népszerű szerzőivel és illusztrátoraival fog beszélgetni életről és irodalomról.

Az altatás után, elalvás előtt epizódokban Hajdu Zsanett állandó vendége Szél Dávid pszichológus – így folytatódik a pandánia alatt futó közkedvelt beszélgetéssorozat, amelyben továbbra is a legfontosabb témákon keresztül közelítünk a pszichológia és a gyerekkönyvek metszéspontjához.

Tarts velünk!

May 25, 2022

Akik már ismerik Nényei Pált, nem fognak meglepődni, hogy mennyi itt a meglepetés. Akik még nem, egy új világot fedezhetnek fel. "Alalpvetően modoros ember vagyok, nagyon erőteljesen valamilyen, amit csinálok."

"Halálközeli állapotba kerülök, ha elkezd valaki módszertani előadást tartani."

"Az igazi...


May 11, 2022

"A tanárság teljes embert kíván és az írás is ilyen tevékenység."

"Az iskola zárt világát nagyon nehéz kinyitni a külvilág felé."

"Nagyon sokkoló volt az az élmény, hogy milyen sok problémájuk van, és mennyi stressz éri a gyerekeket minden nap, és milyen sok szorongás van bennük."


May 4, 2022

Mi kell a gördülékeny iskolakezdéshez? Miket erősíts meg a gyerekedben? Hogyan vértezd fel saját magad a nehézségekre? Mitől lesz valaki "iskolaérett"?

A Pagony kiadó és Szél Dávid gyermekpszichológus, az Apapara blog és könyv szerzőjének podcastjéből minden kiderül!