Preview Mode Links will not work in preview mode

Minden szerdán 20.00-kor új beszélgetéssel várunk gyerekekről, kamaszokról, szülőségről, irodalomról, írásról, mesékről, felnövésről az élet legfontosabb kérdései mentén!


A meséktől a felnövésig epizódokban Vinczellér Katalin a kortárs magyar gyerek- és kamaszirodalom népszerű szerzőivel és illusztrátoraival fog beszélgetni életről és irodalomról.

Az altatás után, elalvás előtt epizódokban Hajdu Zsanett állandó vendége Szél Dávid pszichológus – így folytatódik a pandánia alatt futó közkedvelt beszélgetéssorozat, amelyben továbbra is a legfontosabb témákon keresztül közelítünk a pszichológia és a gyerekkönyvek metszéspontjához.

Tarts velünk!

About

Minden szerdán 20.00-kor új beszélgetéssel várunk a gyerekekről, kamaszokról, szülőségről, irodalomról, írásról, mesékről, felnövésről az élet legfontosabb kérdései mentén!

Vinczellér Katalin a kortárs magyar gyerek- és kamaszirodalom népszerű szerzőivel és illusztrátoraival fog beszélgetni életről és irodalomról. Hajdu Zsanett állandó vendége Szél Dávid pszichológus lesz – így folytatódik a pandánia alatt futó közkedvelt Altatás után, elalvás előtt című beszélgetéssorozat, amelyben továbbra is a legfontosabb témákon keresztül közelítünk a pszichológia és a gyerekkönyvek metszéspontjához. 

Tarts velünk!