Preview Mode Links will not work in preview mode

Husdjurspodden

Mar 27, 2023

Sydsveriges Smådjursvänner bjöd in Husdjurspodden till en dag med utställning och agility för råttor och hamstrar. Vi träffar bland andra Isabel Vinterbladh och idealhamstern Gwen som maxar utställningsprotokollet. Och Jessika Malmström som blivit Best in Show och besöker varenda event i hela södra Sverige....


Mar 13, 2023

Vi träffar föräldern Ida Ehrnborg i studion, som berättar om processen att skaffa en skäggagam till sin snart femåriga dotter. Vi hänger också med när dottern My får träffa en skäggagam på Cates jobb - ett härligt möte. Vi pratar högt och lågt om att skaffa djur till familjen på barnens önskan. 


Feb 27, 2023

Husdjurspodden gästas denna gång av Inger Brandt och Tomas Vaedelund från Djurens Vänner i Växjö. Föreningens mål är att se till att 100 hemlösa katter får nya hem varje år. De arbetar också för att höja kattens status men vittnar om en bister verklighet. 


Feb 13, 2023

Kaniner, kaniner, kaniner. Många har haft dem och många barns ögon strålar när de ser de små ullbollarna. 

Husdjurspodden har bjudit in kaninuppfödaren Louise Olsson för att berätta mer. Och slå hål på våra fördomar. Som exempelvis att morötter är bra för kaniner, eller att de är väldigt...


Jan 29, 2023

Plötsligt slutar den unga hunden att lyssna, blir vimsig eller upplevs döv? Hunden börjar kanske rent av göra utfall mot andra hundar eller blir osäker i vissa situationer. Om detta känns igen, kan du vara rätt lugn trots allt. Mycket handlar om att hunden håller på att bli vuxen.
Husdjurspoddens expert...