Preview Mode Links will not work in preview mode

Husdjurspodden

Jun 20, 2022

Huggormar, värmeslag och majskolvar som fastnat i tarmen. Husdjurspodden har bjudit in sin husveterinär Liv Skärkarl som ger sina bästa tips för att våra husdjur ska kunna njuta av sommaren.


Jun 6, 2022

Många skaffar en hund till när de har en vuxen hund för att de ser framför sig hur hundarna leker tillsammans och har ett stort utbyte av varandra. Ofta blir det så, men ibland blir det inte alls som man tänkt sig.

Jennifer Karlsson, hundtränare från Csigora, gästar Husdjurspodden och kommer med tips på hur...


May 22, 2022

Många har förutfattade meningar om råttor och då inte alltid så trevliga.

Men för Désirée Lennklo är råttan ett av världens bästa husdjur. Hon har under flera år fött upp tamråttor och tävlar bland annat med dem i agility.

– Att ha en råtta är väldigt likt att ha en hund. De är mycket intelligenta,...


May 9, 2022

Under våren kom boken Catpower ut skriven av Carina Nunstedt och Ulrica Norberg. Boken handlar om kattens läkande kraft och vill inspirera med berättelser om detta och kattens nio liv.
 
Husdjurspodden har pratat med två personer som medverkar i boken.
 
Dels Sveriges största influencer, Josephine Norman, som...


Apr 22, 2022

Vi pratar om vad som är bra att tänka på inför man skaffar sig en valp. Varför vaccinerar man, när kan valpen leka med andra hundar, hur vet jag att valpen inte är smugglad in i Sverige och vad gör jag om min valp blir ormbiten? Veterinär Liv Skärkarl tar oss genom de stora viktiga frågorna som man bör ha...