Preview Mode Links will not work in preview mode

TuttoSvenskan

Mar 24, 2023

Vi laddar upp inför Allsvenskan genom att dag för dag för gå igenom ett lag fram till premiären. I sann Tutto-anda tar vi hjälp av en mall för att ge er precis lagom mängd information. Vem är stjärnan? Vem är talangen? Vem bär fanan? Dessutom en spaning om säsongen. Näst på tur: BK Häcken!


Mar 23, 2023

Vi laddar upp inför Allsvenskan genom att dag för dag för gå igenom ett lag fram till premiären. I sann Tutto-anda tar vi hjälp av en mall för att ge er precis lagom mängd information. Vem är stjärnan? Vem är talangen? Vem bär fanan? Dessutom en spaning om säsongen. I detta avsnitt: Hammarby IF


Mar 22, 2023

Tom Pettersson om hemligheten bakom målsuccén och Hasse Larssons dominans i Mjällby. Yasin Ayari om debuten i Brigthon, stora hyllningen av de Zerbi och tankar om AIK:s säsong. Pekings fynd i Jesper Ceesay och dessutom besvarar vi era frågor om Allsvenskan Fantasy!


Mar 22, 2023

Vi laddar upp inför Allsvenskan genom att dag för dag för gå igenom ett lag fram till premiären. I sann Tutto-anda tar vi hjälp av en mall för att ge er precis lagom mängd information. Vem är stjärnan? Vem är talangen? Vem bär fanan? Dessutom en spaning om säsongen. I detta avsnitt: Halmstads BK


Mar 21, 2023

Vi laddar upp inför Allsvenskan genom att dag för dag för gå igenom ett lag fram till premiären. I sann Tutto-anda tar vi hjälp av en mall för att ge er precis lagom mängd information. Vem är stjärnan? Vem är talangen? Vem bär fanan? Dessutom en spaning om säsongen. I detta avsnitt: