Preview Mode Links will not work in preview mode

TuttoSvenskan

Mar 31, 2023

Vi snackar upp den allsvenska premiärhelgen som stundar och rivaliteten väcks till liv efter vintern. Vi gratulerar vinnaren av Försäsongssvenskan och ringer Oliver Berg som berättar om första tiden i Djurgårn. Dessutom ringer vi en fantasyexpert och vi summerar den FINFINA kampanjen med Barncancerfonden! 

NU...


Mar 31, 2023

Vi laddar upp inför Allsvenskan genom att dag för dag för gå igenom ett lag fram till premiären. I sann Tutto-anda tar vi hjälp av en mall för att ge er precis lagom mängd information. Vem är stjärnan? Vem är talangen? Vem bär fanan? Dessutom en spaning om säsongen. Tuttosvenskans specialavsnitt går här i...


Mar 30, 2023

Vi laddar upp inför Allsvenskan genom att dag för dag för gå igenom ett lag fram till premiären. I sann Tutto-anda tar vi hjälp av en mall för att ge er precis lagom mängd information. Vem är stjärnan? Vem är talangen? Vem bär fanan? Dessutom en spaning om säsongen. I detta avsnitt: Kalmar FF!


Mar 29, 2023

Kim Hellberg om Simon Therns betydelse och de höga förväntningarna på laget. Anel Avdic är med och summerar deadline day - övergångar som blev av och dom som INTE blev av! William Lundin om ambivalensen efter Stahre avsked och hur Blåvitt ska hitta rätt!


Mar 29, 2023

Vi laddar upp inför Allsvenskan genom att dag för dag för gå igenom ett lag fram till premiären. I sann Tutto-anda tar vi hjälp av en mall för att ge er precis lagom mängd information. Vem är stjärnan? Vem är talangen? Vem bär fanan? Dessutom en spaning om säsongen. I detta avsnitt: IFK Värnamo!