Preview Mode Links will not work in preview mode

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser och särskilt stolta ögonblick. Kort och gott om livet, och hur vi i gränslandet mellan kost och träning kan hitta fler kraftfulla källor till lycka.

Apr 30, 2022

Är Patricia besatt av florsocker? Vad har KP:s sambo för svagheter? Vi pratar om veckan som gått och KP berättar om sin resa till Stockholm samt hur det planeras kring mat och träning på resande fot.

Vi berör vikten av att vila även om känslan kanske säger träna och att ha dålig motivation till sin träning...


Apr 23, 2022

Vårt första frågeavsnitt! Vi besvarar era frågor, bland annat om hur viktigt det är att äta frukost. Vi pratar veckobudget när det kommer till protein och energi samt hur man kan veta att man äter tillräckligt.

I övrigt har KP hetsrakat sig och skapat blodbad i duschen samtidigt som Patricia helt plötsligt...


Apr 16, 2022

Vi pratar om att sätta mål, varför det kan vara bra och vad är en rimlig målsättning. Har Karro egentligen något mål med 2022? Vad har Patricia gjort för att få ett ryggskott och hur ska man förhålla sig till det? Vi bjuder in till samtal om olika mål och hur du kan förhålla dig till misslyckanden.


Apr 9, 2022

Är Patricia en tamagotchi? Och vad får KP att sparka bak ut på påsken?

I dagens avsnitt diskuterar vi påsken, påskmat och tankar inför högtider. Vi pratar om vår egen resa med tankar kring högtider och framför allt hur man på bästa sätt kan jobba med sina tankar för att få ett mer harmoniskt...