Preview Mode Links will not work in preview mode

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser och särskilt stolta ögonblick. Kort och gott om livet, och hur vi i gränslandet mellan kost och träning kan hitta fler kraftfulla källor till lycka.

Jun 25, 2022

I dagens avsnitt har både Patricia och KP varit ute och sprungit i tre timmar. De pratas kosttips vid långa löp och hur de både lägger upp sin kost både inför löpning och styrketräning. Patricia har semester och njuter i Skåne medan KP jobbar på och laddar för ledighet om några veckor.

Karoline Pettersson...


Jun 18, 2022

I dagens avsnitt pratar vi om när allt går fel och hur vi båda två har svårt att ta oss ur en sådan dag. Patricia kommer med några goda råd hur hon brukar tänka. Vi svarar på lyssnarfrågor och är livrädda inför veckans intervallpass.

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje,...


Jun 11, 2022

Vi pratar om Patricias EM-resa, hur det känns när man känner sig färdig med något och varför var Karoline ute och sprang tre timmar?

Hur tänker vi kring träning? Vad är våra idéer för att börja träna eller kanske fortsätta träna. Vi avslutar med en lång sammanfattning med goda råd.

Karoline Pettersson...


Jun 4, 2022

VI ÄR TILLBAKA! KP har återuppstått med sin härliga stämma efter tio dagar av sjukdom. Patricia laddar för EM och har äntligen efter enbart åtta poddavsnitt förstått hur hon ska använda sin mick.

Vi besvarar frågor kring mat och ångest kopplat till uteblivna rutiner samt hur man ska tänka gällande...