Preview Mode Links will not work in preview mode

FORBEDRINGER

May 17, 2022

Kan noget så koldt som data forenes med de varme hænder, vi møder i sundhedssektoren? Ja, mener eksperterne inden for forbedringsarbejde, som i dette afsnit kommer med eksempler på, hvordan data kan skabe mere værdi for både patienter, borgere og personale.

I podcasten FORBEDRINGER undersøger vi, hvordan vi kan...


May 10, 2022

Hvordan skaber du dig et overblik over afdelingens patienter eller beboere, og hvordan visualiserer du de udfordringer, I skal forbedre? Jo, I kan jo gøre brug af noget så analogt som tavler. Tavler, der gør det nemmere for alle at blive en del af det daglige forbedringsarbejde.

I podcasten FORBEDRINGER undersøger...


May 3, 2022

Hvad kan en bilfabrik i Japan lærer et hospital i Danmark? Og hvad mener chefen, når hun siger "Jeg går gemba nu"? At være praksisnær kan have stor betydning for, hvilke problemer der bliver opdaget, og hvilke løsninger der kommes på - i dette afsnit undersøger vi, hvordan ledere kan komme helt tæt på dér,...


Apr 26, 2022

Hvordan kan du skabe mere værdi for dine patienter og borgere? Det kræver først og fremmest, at du skærer alt spild fra, så der er tid og overskud til at udføre det vigtige arbejde.

I podcasten FORBEDRINGER undersøger vi, hvordan vi kan skabe systematiske forbedringer af kvalitet og patientsikkerhed til gavn for...


Apr 19, 2022

Selvom det danske sundhedsvæsen ofte placeres blandt de bedste i verden, arbejdes der stadig hårdt på at forbedre sig i både regionerne og kommunerne. Men hvorfor er det her forbedringsarbejde nødvendigt? Hvad går det helt præcist ud på? Og hvem skal stå for det?

I podcasten FORBEDRINGER undersøger vi, hvordan...