Preview Mode Links will not work in preview mode

Studio Expo


Sep 23, 2022

Råder det glädjeyra inom extremhögern nu när SD gick så bra i valet? Extremhögern vill se resultat nu när ett parti som är dem ideologiskt besläktat kommit så nära regeringsmakten och det märks i deras analyser av valresultatet.

Den högerextrema svekdebatten hänger över SD – hur påverkas den så kallade nationella rörelsen när alla vill trumfa varandra i att vara spetsigast? Hur har de högerextrema grupperna i landet reagerat på SD:s valseger? Och vad hände med allt snack om valfusk?

Det pratar vi om i veckans Studio Expo.

---

Programledare: Erik Glaad

Medverkande: Anders Dalsbro och Niclas Nilsson

Ansvarig utgivare: Daniel Poohl

Har du frågor om SD:s framgångar eller extremhögerns valrörelse? Skicka din fråga till oss på studioexpo@expo.se så ska vi försöka svara på den i kommande program.

--

Studio Expo ger dig som lyssnar fördjupningar om våra avslöjande, mer om våra granskningar och analyser av högerextrema tendenser. Varje vecka i din poddspelare!

Expo är en religiöst och partipolitiskt obunden stiftelse. Vi har granskat och bevakat extremhögern sedan 1995, för en levande demokrati där rasistiska idéer och organisationer saknar inflytande.