Preview Mode Links will not work in preview mode

Pedig készen állsz

May 28, 2022

Milyen gátak szabnak határt annak, hogy önazonos módon kommunikálj az Instagramon? Miért nem engeded szabadjára az egyéniséged, hanem építesz fel egy álarcot? Egyáltalán miért lenne fontos önazonosnak maradni és hogyan juss el oda? Ezekre a kérdésekre adok választ ebben az epizódban. 

 

Ha úgy...


May 24, 2022

Smith Andi szerint a sebezhetőség igazi szuperképesség, ami azt jelenti, hogy bármilyen érzést hajlandó vagy érezni bármikor. Mit tegyél, ha nem mersz belevágni valamibe, mert visszatart, hogy mit szólnak majd hozzá mások? Ha nem mered megfogni a telefonod és elindítani az InstaLive-ot, pedig tudod,...


May 19, 2022

Elindítottad a vállalkozásod, gyártod a tartalmat az Instagramra és mégsincsenek ügyfeleid, elmaradnak a bevételek a vártnál? Sok oka lehet, de az egyik az, amit a te gondolkodásmódodban kell keresni. Hidd el, tapasztalatból tudom :)

Ha tetszett az epizód, akkor kérlek értékeld és kövesd a csatornát,...


May 12, 2022

Ebben az epizódban elmesélem, hogy miért fontos arról egyáltalán beszélni, hogy introvertáltként mit jelent számodra a közösségi média? Miért az extrovertáltaknak kedvez? Mit tegyél, ha a vállalkozásod miatt szükséges, hogy folyamatosan jelen légy az Instagramon? 

HASZNOS LINKEK

Személyes...


May 8, 2022

Melyik közösségi média felületeken érdemes jelen lenned vállalkozóként és hogyan válaszd ki őket? Ebben segítek most!

Gyere személyes tanácsadásra: https://www.pedigkeszenallsz.hu/services/

Megtalálsz az Instagramon: