Preview Mode Links will not work in preview mode

Wetterstrand & Bah Kuhnke

Apr 10, 2024

Nu börjar det närma sig valrörelsen, de sista lagstiftningarna ska röstas igenom i Europaparlamentet innan valet och dessutom så är det snart dags för sista avsnittet i Hotell romantik. 

Alice och Maria diskuterar migrationspakten, att kandidera utan "parti" i EU-valet samt vilken serie Alice ska titta...


Apr 3, 2024

Alice och Maria tjafsar lite om vad som krävs för att varva ner under påsken. SD-regeringens obegripliga visitationszoner diskuteras, och så drypande feedback från geolog (i singular) efter förra veckans djuphavsmineralborrningsavsnitt.


Mar 28, 2024

Ingen cliffhanger har någonsin passerat såhär många av våra avsnitt, men denna veckan diskuterar Maria och Alice äntligen den norska utvinningen av djuphavsmineraler. Det diskuteras även vem som är mest Miljöpartist, och vilken är veckans mest positiva nyhet?


Mar 21, 2024

I veckans avsnitt berättar Alice om besöket hon har hos sig denna vecka, nämligen Rabbis for human rights, som rest till Sverige för att berätta om deras arbete för fred i Palestina. Maria lyfter nya intressanta brittiska tv-serier och hur blir det egentligen med djuphavsmineralerna i Norge?


Mar 14, 2024

Direkt från Strasbourg djupdyker Alice i spännande europeisk lagstiftning. Maria ger ”debatt och k-popstöd” (som Alice inte bett om). Och går det att förstå hur de politiska motståndarna tänker?