Preview Mode Links will not work in preview mode

Wetterstrand & Bah Kuhnke

Dec 29, 2022

Alice och Maria sammanfattar 2022 genom att gå igenom det bästa och sämsta som hänt i världen och privat. Det blir samtal om de politiska och humanitära katastroferna som avlöst varandra, om att orka vara uppe till tolvslaget, om hälsa och sjukdom, och om nyårslöften. Gott nytt år alla lyssnare!

En pod från...


Dec 22, 2022

Julafton närmar sig med stormsteg och Alice och Maria berättar om sina bästa jultraditioner. Julmat, julklappar, TV-program, pussel, spel och pynt avhandlas i veckans avsnitt! 

-

En pod från De Gröna/EFA i Europaparlamentet.


Dec 15, 2022

Alice och Maria delar med sig av anekdoter från de Nobelfester de varit på, korruptionsskandalen i EU-parlamentet avhandlas och bokklubben bestämmer sin första bok: "Blir du ledsen om jag dör" av Nicolas Lunabba.  

-

En pod från De Gröna/EFA i Europaparlamentet.


Dec 8, 2022

Om DN-männen är i en alldeles särskild klass för sig, om att lägga upp en plan för att bli vald till Lucia, och om tro. Alice och Maria startar också en bokklubb och vill att du ska va med! Välkommen till veckans avsnitt!



En pod från De Gröna/EFA i Europaparlamentet.


Dec 1, 2022

Snuset och EU har väckt känslor hos många senaste veckan men inte hos Alice och Maria. Alice minns inte hur det känns att vara nykär men Maria pratar om att "va så förälskad att man inte kan andas". Är årets julklapp verkligen rimlig, eller hur lång tid tar det att lära sig att sticka? Det blir också ett...