Preview Mode Links will not work in preview mode

Wetterstrand & Bah Kuhnke

Mar 30, 2023

Maria ska äntligen få åka till sitt älskade Sydkorea med sina tonårsbarn! Matpriserna skenar och barn går hungriga i Sverige. Vi måste göra något - men vad? Uganda har dödsstraff för homosexuella och mycket i världen känns som att det går åt fel håll. Det är fascinerande hur vissa fortsätter pilla sig...


Mar 23, 2023

Alice och Maria pratar om motgångar som format deras liv, om kallbad och om partiernas egna valutvärderingar som nyligen släppts. 

 

En pod av De Gröna/EFA i Europaparlamentet.


Mar 16, 2023

Alice och Maria pratar om världsekonomin, det tuffa läget, och vem som egentligen ska protestera åt att klyftorna skenar. 

En podcast av EFA/De Gröna i Europaparlamentet.


Mar 9, 2023

I samband med internationella kvinnodagen är  Alice och Maria tacksamma för alla de kvinnor som kämpat för rättigheter. Maria berättar att hon inte riktigt identifierar sig som kvinna och Alice berättar om arbetet med Istanbulkonventionen och hur synen på mäns våld mot kvinnor ser ut i Europa.

En podcast av De...


Mar 2, 2023

Hovrätten har diskuterat vad som menas juridiskt med snippa, och Alice och Maria går djupare i hur man ska egentligen tänka kring fallet. Utredningen inom Polisen följt av Mats Löfvings död har väckt starka känslor. Nu börjar fastan och Alice och Maria berättar hur de tänker kring den. 

En pod av De...