Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 11, 2023

Er du forælder eller arbejder du med børn eller unge mennesker, så er dette afsnit relevant for dig.

Anette tager udgangspunkt i for tidlig pubertet, men tager os  også gennem puberteten og den udfordring, som rigtig mange unge piger står i, men som vi har lullet os selv ind i en fortælling om, som kun er delvis...


Nov 14, 2022

Anette fortæller om sin nye bog, der netop er udkommet, og som hun har skrevet sammen med sin mand, Jens-Ole. Hvordan den er blevet til, og hvorfor de to forfattere har oplevet, at der er brug for netop denne bog. I podcast'en får du viden om, hvad bogen rummer, og vi kommer også ind på, hvad der er galt...


Oct 10, 2022

Uanset om du ligger i den høje ende med cortisol, eller om du er på vej mod binyretræthed med faldende cortisolniveauer, så kan du bruge denne øvelse til at slappe af, give slip på perfektionismen og blive mere tilstede i nuet. 

På vores webside finder du en introduktion til EFT- her kan du også se de punkter,...


Oct 8, 2022

Hvordan har du det, når du har binyretræthed? Og hvordan undgår du det?

I dette afsnit taler vi os gennem den rutsjebanetur, som binyretræthed er. Vi snakker om, hvad der typisk vælter dig, hvilken symptomer du vil opleve og selvfølgelig en masse om STRESS.

Og Anette kommer med 3 gode råd, hvis du lider af...


Oct 8, 2022

Har du også hørt det ord uden helt at vide, hvad det egentlig er? Eller er du bekymret for, om du eller en kær lider af det?

Anette Paulin taler dig kort og præcist igennem, hvad binyretræthed er i forhold til dine hormoner. 

Hvilken hormonel virkelighed ligger bag begrebet binyretræthed.

Du kan også læse hendes...