Preview Mode Links will not work in preview mode

Gasettens MFF-podd

Nov 30, 2022

Hur ser HIF:s framtid ut? Gustav Lundblad har träffat utvecklingschef Hans Eklund för att dissekera vad han egentligen gör och hur HIF:s talangbank ser ut för framtiden.

Veckans avsnitt av Fotboll Skåne Podcast bjuder på samtalet med Eklund, men även resonemang kring vad han säger och analyser kring hur...


Nov 22, 2022

Henrik Rydström är ny huvudtränare i Malmö FF. Veckans avsnitt av Fotboll Skåne Podcast bjuder på en större analys av den nye MFF-tränaren, men också ett utdrag från en längre intervju med Henrik Rydström. 

Panel: Jonas Hansson

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Bli prenumerant på 


Nov 16, 2022

En tung säsong är över, men vilka HIF-spelare kommer egentligen ur 2022 med ett godkänt betyg? Och vilka får finna sig i att bli helt underkända?

Veckans avsnitt av Fotboll Skåne Podcast bjuder på en, minst sagt, matig genomgång av hela HIF-truppen 2022 och en summering av hur de har klarat sig - spelare för...


Nov 9, 2022

En tung säsong är över, men vilka MFF-spelare kommer egentligen ur 2022 med ett godkänt betyg? Och vilka får finna sig i att bli helt underkända?

Veckans avsnitt av Fotboll Skåne Podcast bjuder på en, minst sagt, matig genomgång av hela MFF-truppen 2022 och en summering av hur de har klarat sig - spelare för...


Nov 2, 2022

Det blir spel i Superettan 2023 för Helsingborgs IF, men vilka effekter får då degraderingen på hur spelartruppen kommer att se ut efter årsskiftet? Häng med på en matig och fullständig genomgång av hur HIF:s trupp kan komma att se ut 2023.

Panel: Gustav Lundblad

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Bli...