Preview Mode Links will not work in preview mode

Gasettens MFF-podd

May 23, 2023

Hur ska man förhålla sig till poängtappet mot BK Häcken? Vad gjorde gästerna så bra? Vilka allsvenska spelare skulle passa väl in i Malmö FF? Lever den gamla sanningen om att MFF är svaga på plastgräs fortfarande? Lyssna på MFF-podden från Fotboll Skåne. 

Medverkande: Simon Pålsson & Ole Törner

Tack till...


May 16, 2023

Fotboll Skåne Podcast tar ett nytt grepp om säsongsinledningen efter åtta raka vinster för Malmö FF. Vi passar också på att ta död på en del gamla sanningar, hylla Stefano Vecchia och prata om söndagens seriefinal mot BK Häcken. För visst känns det som en seriefinal ändå? 

Medverkande: Jonas Hansson &...


May 9, 2023

Hur påverkar det Malmö FF om Hugo Larsson lämnar i sommar? Vart ska han flytta för att göra alla parter nöjda? Dessutom handlar Fotboll Skåne Podcast denna vecka om vinsterna mot AIK och Varberg, siffrorna som lyfter MFF:s säsongsinledning ytterligare och en hel del annat. 

Medverkande: Simon Pålsson & Ole...


May 2, 2023

Fem omgångar, fem trepoängare. MFF toppar den allsvenska tabellen med full pott. Vad finns det att säga om säsongsinledningen, matchen mot Hammarby, den intensiva veckan som kommer och om den ständige Isaac Kiese Thelin?   

Panel: Jonas Hansson & Simon Pålsson

Tack till vår sponsor Betinia. Nya kunder kan hämta...