Preview Mode Links will not work in preview mode

Spela eller skjut

Nov 1, 2023

Rivalmöte! Ola Karlsson, Väckelsång, och Anders Karlsson, Ingelstad, bjuder på oförglömliga historier: tränaren som tog av sig tröjan och började veva med armarna, det omtalade röda kortet, Anders på Berns, den nedsläckta matchen i Vinberg, succén i Gränna. Och så klart allt om Youtube-filmen vi minns.


Oct 25, 2023

På fredag möts ett rutinerat Moheda och tio år yngre Alvesta i division 3. En från varje lag, Linus Kvist och Ludvig Stenkilsson, gästar och stämningen är ypperlig. Vi pratar om alla sju lokala klubbar Linus spelat för, segerlåtar och Alvestas mardrömsmotståndare.


Oct 6, 2023

Vilka spelare är roliga att reta upp? Det svarar Rasmus Rydberg från Gransholm på i veckans avsnitt. Dessutom pratar vi om varför han har så många utvisningsmatcher, starten på säsongen och hetsen inför det kommande mötet med Hovshaga – där hans kusin spelar.


Sep 27, 2023

Simon och Adam Axelsson besöker oss. Vi avverkar en himmelsk röra: Hovshagas småstökiga försäsong, mötet med Gransholm i oktober, Ola Nygrens nya karriärmål, #öjabytillssl, Rune Centerwalls Youtube-klipp från Lagans match i Landskrona, historien om när Jacobs tränare drog baksidan. Plus några minuter om...


Sep 14, 2023

SSL-premiär! André Andersson i Växjö Vipers närmar sig spel – på sin gamla position. Vi pratar också om hur det var att komma upp i A-laget som 18-åring, spelaren som imponerat på honom under försäsongen, landslaget, skomissen i Västerås och inkastade kobjällror.