Preview Mode Links will not work in preview mode

Spela eller skjut

Dec 28, 2023

Vi summerar hösten och delar ut en rad priser. Bland annat höstens lag, målvakt, back, center, forward, unga spelare, haveri, poängplockare, citat, positiva och negativa överraskning. Jacob får också en chans att briljera i ett quiz. Tar han den?


Dec 7, 2023

Gustav Åberg har kastat gipset. När gör han comeback? Vi pratar om Gransholms positiva trend, likheterna med Johan Roos, segern mot Haif, hans säsong i Hovshaga, Linus Flinks temperament, tröjnummer och varför det är viktigt att Gransholm håller sig kvar i division 1.


Nov 30, 2023

Stefan Nylander från Ingelstad har debuterat för landslaget i år. Vi pratar om hur han hamnade där, hans kaffe- och snusritualer under match, Filip Kjellssons lilla väska, illaluktande knäskydd, Jacobs mustasch, Gundes bil och vem i Vipers trupp som klarat sig bäst i Robinson.


Nov 1, 2023

Rivalmöte! Ola Karlsson, Väckelsång, och Anders Karlsson, Ingelstad, bjuder på oförglömliga historier: tränaren som tog av sig tröjan och började veva med armarna, det omtalade röda kortet, Anders på Berns, den nedsläckta matchen i Vinberg, succén i Gränna. Och så klart allt om Youtube-filmen vi minns.


Oct 25, 2023

På fredag möts ett rutinerat Moheda och tio år yngre Alvesta i division 3. En från varje lag, Linus Kvist och Ludvig Stenkilsson, gästar och stämningen är ypperlig. Vi pratar om alla sju lokala klubbar Linus spelat för, segerlåtar och Alvestas mardrömsmotståndare.