Preview Mode Links will not work in preview mode

Spela eller skjut

Sep 14, 2023

SSL-premiär! André Andersson i Växjö Vipers närmar sig spel – på sin gamla position. Vi pratar också om hur det var att komma upp i A-laget som 18-åring, spelaren som imponerat på honom under försäsongen, landslaget, skomissen i Västerås och inkastade kobjällror.


Jun 22, 2023

En av den senaste tidens hetaste värvningar gästar: Alfred Karlsson, som berättar varför han lämnat Moheda och vänt "hem" till Real Väckelsång.

Vi pratar också om hans miserabla upp- och nedflyttningssiffror, SM-bronset 2014 och fotbollslivet i Alvesta. Men han slänger dessutom in en liten brasklapp.

 


May 24, 2023

Äntligen tillbaka! Efter den långa frånvaron justerar vi därför namn på podden och tar sedan upp det hetaste från silly season. Jacob berättar också hur det är att vara eftertraktad och om samtalet som förändrade hans framtidsplaner. Dessutom utser han redan nu vilket lag som vinner division 2 nästa säsong.


Mar 21, 2023

Christoffer Tiderman och Fabian Ekdahl besöker oss. Vi snackar om Växjö Vipers SM-slutspel så här långt och om övriga sex lag från länet som kvalar. Och så berättar Jacob om känslorna de senaste dagarna.


Mar 16, 2023

Hovshaga och Kalmarsund U möts framöver i en på förhand het matchserie i det allsvenska kvalet. Veckans gäst är därför Tim Brithén, som återvände till moderklubben Hovshaga inför säsongen. Dessutom ringer vi upp Mattis Andersson på Ölandsbladet.