Preview Mode Links will not work in preview mode

Spela eller skjut

Mar 20, 2024

Vi tröskar oss igenom serierna som är avslutade och fyller på med kval(serie)- och slutspelssnack, inklusive 1,10-oddset.

Albin Stjernkvist är med på länk och berättar om sin känslomässiga avslutning i Allhallen.

Vi ringer också upp en annan Albin (med efternamnet Hård) och pratar om hans 44...


Feb 28, 2024

Veckans gäster: bröderna Albin och Jakob Sköld från Vetlanda. De har var sin roll i Växjö Vipers och vi pratar om hur tuff säsongen är ekonomiskt för klubben.

Vi snackar också om de eventuella kvalen som väntar för våra länslag, Hovshagas kommande toppmöte med Vetlanda och Robinson-Jerker.

Dessutom får...


Feb 7, 2024

Arvid Bergstrand, en av de bästa målvakterna i division 2, gästar ihop med sin PR-snubbe Filip Elg. Vi snackar om fredagens rivalmöte mellan Ingelstad och Väckelsång, seriens täta bottenfajt, straffen vi minns, Jacobs återkomst, Tomtens avsked och vad Arvid ätit inför varje match i fyra år. Dessutom blir det...


Jan 23, 2024

Magnus Gustafsson, 44, spelade i elitserien med Växjö för över 20 år sedan. Nu är han i division 1 – med moderklubben Hovshaga. Vad är hemligheten till att han fortfarande lirar på den nivån?

Vi pratar bland annat om det, när det borrades i hans fotled och vilka som ingår i hans drömfemma. Nu vill dessutom...


Dec 28, 2023

Vi summerar hösten och delar ut en rad priser. Bland annat höstens lag, målvakt, back, center, forward, unga spelare, haveri, poängplockare, citat, positiva och negativa överraskning. Jacob får också en chans att briljera i ett quiz. Tar han den?