Preview Mode Links will not work in preview mode

Spela eller skjut

Sep 27, 2023

Simon och Adam Axelsson besöker oss. Vi avverkar en himmelsk röra: Hovshagas småstökiga försäsong, mötet med Gransholm i oktober, Ola Nygrens nya karriärmål, #öjabytillssl, Rune Centerwalls Youtube-klipp från Lagans match i Landskrona, historien om när Jacobs tränare drog baksidan. Plus några minuter om...


Sep 14, 2023

SSL-premiär! André Andersson i Växjö Vipers närmar sig spel – på sin gamla position. Vi pratar också om hur det var att komma upp i A-laget som 18-åring, spelaren som imponerat på honom under försäsongen, landslaget, skomissen i Västerås och inkastade kobjällror.


Jun 22, 2023

En av den senaste tidens hetaste värvningar gästar: Alfred Karlsson, som berättar varför han lämnat Moheda och vänt "hem" till Real Väckelsång.

Vi pratar också om hans miserabla upp- och nedflyttningssiffror, SM-bronset 2014 och fotbollslivet i Alvesta. Men han slänger dessutom in en liten brasklapp.

 


May 24, 2023

Äntligen tillbaka! Efter den långa frånvaron justerar vi därför namn på podden och tar sedan upp det hetaste från silly season. Jacob berättar också hur det är att vara eftertraktad och om samtalet som förändrade hans framtidsplaner. Dessutom utser han redan nu vilket lag som vinner division 2 nästa säsong.


Mar 21, 2023

Christoffer Tiderman och Fabian Ekdahl besöker oss. Vi snackar om Växjö Vipers SM-slutspel så här långt och om övriga sex lag från länet som kvalar. Och så berättar Jacob om känslorna de senaste dagarna.