Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat kul du kan komma på.

Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport.

Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Mar 29, 2023

Mitt i det brinnande SHL-slutspelet kopplar vi på nytt upp oss med den inspirerande friskusen Johan Tornberg. Om hur svensk hockey står sig internationellt, om hockeyns betydelse för hela samhällen och såklart spekulationer kring årets slutspel.

  • 00:06:38 – Johan in
  • 01:21:13 – Johan ut

I Tyngre Sport pratar...


Mar 22, 2023

Andreas vill ha råd kring sin bordtennis inför deltagande i en dubbelturnering. Vem bättre då att ta hjälp av än coachen Malte Möregårdh, själv även spelare på elitnivå.

Känner du igen efternamnet beror det på att hans lillebror Truls Möregårdh, Sveriges bästa spelare, har varit med i...


Mar 15, 2023

Han är inspirerande, energisk och klok som en bok. Johan Tornberg berättar allt om vad som verkligen är viktigt för att vara en bra ledare, för både unga och elit.

  • 00:02:54 – Johan in
  • 01:09:31 – Johan ut

I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som...


Mar 8, 2023

Fredrik Boson, en av våra mest meriterade fitnesscoacher och själv före detta tävlande bodybuilder, har sadlat om för att satsa på friidrott och kulstötning. Hör allt om Fredriks bakgrund och vilken träning som lett fram till (just nu) fem SM-guld.

  • 00:05:55 – Fredrik in
  • 00:59:11 – Fredrik ut

I Tyngre...


Mar 1, 2023

Lovisa Lindh är med på tråden från ett grundträningsläger i Spanien. Lovisa har det svenska rekordet med tiden 1.58,77. Denna säsong är det Friidrotts-VM i Budapest som är hennes främsta mål. bara två varv och så är smärtan över

Lovisa får berätta om tuffa tiden efter att hon kvalade in till OS i Tokyo...