Preview Mode Links will not work in preview mode

Radio Masonit med Anders Post och Lars Carpelan om livets ditt och datt.  Inget är för högt eller för lågt. Vi bjuder också på bonusmaterial från tidigare inspelningar ur vårt arkiv.  Hursomhelst. Prenumerera på Radio Masonit!  Det kostar inget extra. Mer om oss finns på www.radiomasonit.se

Inspelat på Vikingagatan i Stockholm.Var annars?

Feb 23, 2023

Hur gör man när man slår in fisk? Är det så svårt att ordna en hängmatta i lägenheten? INTE! Anders och Lars reder ut begreppen och ger fina hemma tips i ettBONUS-avsnitt från förr...


Feb 21, 2023

Är man liten som småföretagare? Är man egen som egenföretagande? Anders och Lars berättar om erfarenheter som företagare och ger helt ovärderliga tips för dig som är eller blir företagare. 


Feb 14, 2023

Dags för Radio Masonit episod nummer 2! Lars Norén, som tragiskt nog har gått bort, hade  en del glömda manus som hittades av en slump i på Gotland. Och vi bjuder på smakprov på de dikter som varit fördolda tills nu. 


Feb 14, 2023

Dags att ta en fika och vara lite sparsam. Och på köpet för ni goda råd om hur man sopsorterar hållbart. Det blir 10 goda minuter som vi inleder med den odödliga klassikern Min Sommarstuga från tidigt 1930-tal. Häng med!