Preview Mode Links will not work in preview mode

Radio Masonit med Anders Post och Lars Carpelan om livets ditt och datt.  Inget är för högt eller för lågt. Vi bjuder också på bonusmaterial från tidigare inspelningar ur vårt arkiv.  Hursomhelst. Prenumerera på Radio Masonit!  Det kostar inget extra. Mer om oss finns på www.radiomasonit.se

Inspelat på Vikingagatan i Stockholm.Var annars?

Mar 24, 2023

Dags att spara på allt man kan i dessa dyrtider. Anders och Lars ger handfasta råd hur du kan spara på matkontot, på inköp och annat smått och gott. Som extra bonus från äldre arkivet får ni tips om hur man odlar sin potatis och hur man ska göra om bilen, om man nu har råd med en, till bäddbar inför semestern.


Mar 13, 2023

Sveriges märkligaste podcast Radio Masonit slår till igen. Denna gång tar vi upp storytelling, hur man bygger och berättar en intressant historia - eller är det ett narrativ? Lyssna och döm själva.


Mar 3, 2023

Ett nytt fräscht avsnitt av Radio Masonit. Nu måste vi ha en värdegrund! Sedan bjuder vi på en saga med Gumman Sjåp. Tills sist besöker vi Nyponet och hör vad gubbarna har att säga. Häng med! Mer än 10 minuter ren njutning för öronen.

Anders och Lars