Preview Mode Links will not work in preview mode

Radio Masonit med Anders Post och Lars Carpelan om livets ditt och datt.  Inget är för högt eller för lågt. Vi bjuder också på bonusmaterial från tidigare inspelningar ur vårt arkiv.  Hursomhelst. Prenumerera på Radio Masonit!  Det kostar inget extra. Mer om oss finns på www.radiomasonit.se

Inspelat på Vikingagatan i Stockholm.Var annars?

Apr 30, 2023

Har man en perfekt bil så går besktningen som en dans. Anders berättar. Vi fyller på med kultur från Kulturbrazan och avslutar med ovärderliga tips från vår Fråga Doktorn ( Jo, det är vi som är förbilden till TVserien ). Drygt 20 minuter idag. Värt varje minut


Apr 17, 2023

Klockspelet kl. 12 förebådar Dagens Dikt. Efter dikten följer seriös musik följt av en intervju från vårt bonusmaterail med en äldre dam som minns jularna förr. Javisst, jul och påsk har passerat. Än sén? Radio Masonit fortsätter till nästa jul - och påsk.


Apr 10, 2023

Arbeta på Arbetsförmedlingen - det låter väl fint. Men hur tolkar man deras egen platsannons?
Vi reder ut. Det gäller att vara lagom agil. Sedan - några ensamma semlor anropar Anders från kylskåpet. Lyssna får ni se. Lars har minnesluckor. Som vanligt. 12 minuter är avsnittet.


Apr 1, 2023

Så ringer mobilen och ett osannolikt samtal utspinner sig. Ja, vad ska Påven göra i Stockholm? Mystiken tätnar.  Och ett bonusavsnitt kommer därefter från arkivet om folklivsforsning och en unik inspelning med en så kallad vassle-jojk.
Disclaimer: telefonsamtalet är inspelat före ett oväntat skukdomsfall. Ja,...