Preview Mode Links will not work in preview mode

Jeg Plejede At Tro På For Evigt

Dec 26, 2019

Da Lawand var 13 år gammel tog hans mor sit eget liv. Han blev først ramt af både en voldsom sorg og en lettelse og så en voldsom skyldfølelse over at føle en lettelse. Samtidig stod det lysende klart for ham, at han selv havde truffet et valg, som formentlig var stærkt medvirkende til at moren valgte...


Dec 19, 2019

Da Astrid skulle føde sit fjerde barn, Sigfred, vidste hun godt, at han allerede var død i maven. Sorgen omkring dødfødte er kompliceret og kan være svær for andre at forholde sig til, fordi det er en sorg over et menneske, som ingen andre lærte at kende. I dag er Astrid rigtig glad for, at hun tog Sigfred med...


Dec 12, 2019

Cecilie har mistet sin bedste veninde, som døde i forbindelse med en planlagt operation. Selvom de kun havde kendt hinanden i fire år, var veninden den person i verden, hun stolede allermest på - med hendes egne ord ikke en kæreste og ikke en søster, men alt derimellem.


Dec 5, 2019

Marias søn tog sit eget liv bare 23 år gammel. Daniel led af bipolar lidelse og selvom hun godt ved, at det i sidste ende var sygdommen, der tog livet af ham, så ville hun have ønsket, at de havde snakket mere om døden, mens han stadig levede.


Nov 28, 2019

Daniel mistede i 2012 sin far, som døde pludseligt af et hjertestop. Daniel var på det tidspunkt 23 år og lige flyttet alene fra Jylland til København, så udover tabet af hans far, som var bindeleddet i hele familien, så var han også meget alene om sorgen - langt væk fra familie og venner.