Preview Mode Links will not work in preview mode

Jeg Plejede At Tro På For Evigt

Nov 28, 2019

Daniel mistede i 2012 sin far, som døde pludseligt af et hjertestop. Daniel var på det tidspunkt 23 år og lige flyttet alene fra Jylland til København, så udover tabet af hans far, som var bindeleddet i hele familien, så var han også meget alene om sorgen - langt væk fra familie og venner.


Nov 21, 2019

Anjas mand Frank lider af en form for demens, som betyder at han langsomt forsvinder fra hende og også kommer til at leve kortere. Anja har derfor ikke mistet som de fleste, men mister hele tiden lidt af den mand, som hun kendte og giftede sig med. 


Nov 14, 2019

Søren mistede som 23-årig sin mor til kræft i 2001. I dag 18 år senere fylder tabet stadig rigtig meget i hans liv. Men der gik mange mange år, før han helt forstod, hvor meget det har præget hans liv og tanker og hvor forskelligt folk sørger


Nov 7, 2019

For seks år siden tog Livas mor livet af sig selv på psykiatrisk afdeling. I det her afsnit fortæller den nu 18-årige Liva historien om morens sygdom og død, om hvordan hun undervejs endte med at blive skilt fra sin tvillingebror og traf nogle store valg for sit eget liv.


Nov 2, 2019

Vi er tilbage med flere historier om at miste, men det er også nye tider. Fremover bliver Jeg plejede at tro på for evigt også sendt på landsdækkende radio på Radio 4 og for at radiolytterne også skal have en chance for at forstå, hvorfor vi laver podcasten og hvem vi er, er første afsnit i den nye sæson et...