Preview Mode Links will not work in preview mode

Jeg Plejede At Tro På For Evigt

Jan 30, 2020

Hvorfor forsøger børn i sorg at tage sig af de voksne i sorg, hvorfor er det ikke nødvendigvis en god idé at sende dem til psykolog og hvorfor er der forskel på hvor meget, vi får lov at sørge. Det og meget mere taler Julie og Pernille med klinisk psykolog Jesper Roesgaard Mogensen om i det her særafsnit.


Jan 23, 2020

Bente har mistet Aase, som var hendes livspartner gennem 30 år. Aase døde efter et kort kræftforløb og Bente ville idag ønske, at de havde brugt mere af den sidste tid på at snakke deres liv og tankerne om døden igennem - i stedet for at fokusere på alt det praktiske i hverdagen. Efter Aases død tog Bente...


Jan 16, 2020

Da Catrine var bare 7 år gammel døde hendes mor af kræft. Hun havde en fornemmelse af, at hun var syg, men vidste det ikke med sikkerhed, før hun pludseligt var væk. Det skulle tage 20 år, før hun for alvor snakkede med nogen om, hvordan det havde påvirket hende og 38 år senere er der stadig billeder fra moren...


Jan 9, 2020

Selvom alle vidste at hun skulle dø, så valgte Emilies søster og hendes kæreste at blive gift en måned før hun døde. Bagefter følte Emilie, at hun var nødt til at kaste sig ud i nogle vilde eventyr alene for at vise sig selv og søsterens børn, at de stadig var i live og kunne klare livets udfordringer.


Jan 2, 2020

Da Ida var otte år gammel slog hendes far både hendes mor, mormor og lillebror ihjel. Idag har hun selv stiftet familie, men det har taget næsten hele hendes liv at komme frem til et sted, hvor det kunne lade sig gøre og idag ville hun ønske, at nogen havde taget sig bedre af hende dengang.