Preview Mode Links will not work in preview mode

Jeg Plejede At Tro På For Evigt

Jun 23, 2024

Kære alle. Det her Tusinde tak fordi har lyttet med i den tid vi har været værter for Jeg Plejede At Tro På For Evigt. Vi er evigt taknemmelige for i har lyttet med og kunnet bruge afsnittene i jeres egen sprogprocces. Tak til alle der har været gæster i programmet og til alle der har skrevet ind. Det har været...


Apr 14, 2024

Cecilie mister sin mor efter et kræftforløb, der vender op og ned på hendes liv. Midt i begyndelsen af coronaperioden jonglerer hun både med nyt studie i en ny by, en nedlukket verden og en mor der har fået dødsdom af lægerne. 

Dagens afsnit handler om ventesorgen, om et brev fra en døende mor og om at være ung...


Mar 24, 2024

Eva er frivillig på Det Nationale Sorgcenter i flere år og har været aktiv på både sorglinjen og nu som gruppeleder. Hun mister sin mor efter et hårdt og hurtigt sygdomsforløb, da hun går i 2.G, og sætter i afsnittet ord på sine erfaringer og oplevelser både i tiden før, under og efter. 

I dagens afsnit har...


Mar 10, 2024

Trine bliver forelsket på en alpetop i Val d'Isère i 2008, hvor den unge Tobias i de flotte grønne bukser slår benene væk under hende. Mødet på alpetoppen bliver til en hjemmelavet rissoto, og kort tid efter bliver de kærester.

Men i januar 2023 bliver Tobias sygemeldt fra sit arbejde, og det bliver starten på...


Feb 25, 2024

Emilias far Søren får konstateret sygdommen ALS, da hun er 15 år gammel. Det bliver startskuddet til en ventesorg, der splitter hende ad. Inderst inde ved hun, at hendes fars ALS er en dødsdom, men samtidig siger hun til sig selv, at han selvfølgelig klarer den, og at de har mange år sammen endnu.

Afsnittet...