Preview Mode Links will not work in preview mode

Vibespodden

Jan 31, 2023

Är det brukligt med mental krasch per trimester? Sanna berättar om den senaste och vad som hjälpte henne upp. Vi pratar en hel del om förväntningarna man har på sig själv, och självmedkänsla. Alltså att behandla, och prata till sig själv, som man är mot sin bästa vän. BRA GREJ gravid eller ej.

Producent -...


Jan 25, 2023

Sannas graviditet har gått in på upploppet, hon närmar sig mållinjen och vi pratar såklart om hur hon förberett sig för slutspurten och förlossningen! Också lite träning. Vad kan man förvänta sig av kroppen i trimester 3? 

Producent - Vibes
Mixing engineer - Nathaly Hollub Soto

Träna med oss på Vibes
Häng...


Jan 17, 2023

Gravidhjärnan, alltså det där totalvimsiga tillståndet när man bara slutat fatta, har slagit till för Sanna vilket bland annat visar sig på karaten. När gruppen går åt höger och sparkar åt vänster gör Sanna tvärtom. Dessutom recenserar vi två träningsformer vi testade i NY: The Tracy Anderson Method’s...


Jan 12, 2023

Sanna kommer direkt från barnmorskan på sin hopfällbara cykel. Dagens största samtalsämne är USA-resan och det “retreat” vi varit på. Peak foliage, upstate new york-roadtrip med hög smore’s-faktor och en whatsapp-tråd som nu går varm efter retreatdeltagarnas hemkomst.

Producent - Vibes
Mixing engineer -...