Preview Mode Links will not work in preview mode

Podden som handlar om övervikt. Ett växande problem i vårt samhälle som vi vill förstå bättre och även inspirera andra.

Mange och Pischa är två populära coacher med helt olika bakgrunder men som sammanstrålar i en DUO som vill hjälpa människor mot en bättre hälsa och relation till sig själva.

Podden kommer även gästas av personer som på ett eller annat sätt berörs av ämnet övervikt.

Apr 21, 2024

Malin Ramkloo är den i Sverige som jobbat längst med appen Evira. Ett verktyg som har vuxit sig starkt inom behandling av barnobesitas. Vi pratar högt och lågt kring allt vad ämnet berör och resultatet av att digitalisera behandlingen.

  • 00:05:05 – Malin in
  • 00:41:38 – Malin ut

Mange och Pischa är två...


Apr 14, 2024

Magnus och Pischa tar upp lyssnarnas frågor. De pratar mindset, makroämnen och är obesitas en sjukdom?

En Tyngre Podd! handlar om övervikt. Ett växande problem i vårt samhälle som vi vill förstå bättre och även inspirera andra.

Mange och Pischa är två populära coacher med helt olika bakgrunder men som...


Apr 7, 2024

Ylva Trolle Lagerros har jobbat med obesitas i många år och är en av de mest erfarna i branschen. Vi pratar träning och viktnedgång, hur effektivt är det egentligen? Och såklart berör vi mycket mer. Lyssna gärna på avsnittet.

  • 00:14:15 – Ylva in
  • 01:04:13 – Ylva ut

En Tyngre Podd! handlar om övervikt. Ett...


Mar 31, 2024

Nour med familj blir tvungna att lämna tryggheten i Syrien och under många år leva i ständig rörelse. Detta påverkar hennes mående och relationen till mat blir ett problem. Lyssna på detta gripande avsnitt av en ung tjej med stora drömmar.

  • 00:09:24 – Nour in
  • 00:54:08 – Nour ut

En Tyngre Podd! handlar om...


Mar 24, 2024

Idag gästar ingen expert eller gäst utan ni får njuta av ett extra långt avsnitt med endast Pischa & Mange och deras ljuva stämmor.

En Tyngre Podd! handlar om övervikt. Ett växande problem i vårt samhälle som vi vill förstå bättre och även inspirera andra.

Mange och Pischa är två populära coacher med...