Preview Mode Links will not work in preview mode

Welcome to "Wake up podcast with Viv Trader"!

Viv is a curious person with the desire to embrace different opinions and expertise. Her focus is health, well-being, environmental and political. She holds a non-judgmental approach, and she is objective. 

Her approach is that in order for us to create change and push boundaries we need to consider all possible angles; a wider range of influences and opinions are needed. She thinks this is especially true for tasks which involve creative problem solving, innovation and collaboration. Viv's ambition is to raise your awareness and contribute to a better world. 

She is also the founder of Vivalicious Food which produces an innovative vegan baby food with added omega-3 from an algae oil (www.vivaliciousfood.com)

 

 

Mar 1, 2024

Zarah är expert på Kurera och skriver för ett stort antal av Sveriges Magasin. Hon arbetar som naturläkare, näringsterapeut, örtterapeut, hälsopedagog, kostrådgivare och är utbildad medicin- och hälsojournalist. Zarah driver en funktionsmedicinsk klinik och tar även emot för rådgivning via telefon eller videosamtal. Du kan bo var du vill i världen, och om du önskar provtagning så skickas prover hem till dig och tas hemma enligt anvisning. Våra labb är de bästa i världen, och vi använder endast labb som är seriösa och med hög tillförlitlighet. Vi har även avtal med ett stort antal provtagningscentraler och kan på så vis erbjuda mätning i blodprov av vanligt förekommande markörer.

”Jag tar emot alla som önskar hjälp, så länge det följer de lagar som finns i Sverige. Jag hjälper även barn över 8 år samt ungdomar med ADHD, ADD eller andra besvär som hör ihop med signalsubstanser. Mina specialistområden är hormoner och signalsubstanser, men jag har utbildning och erfarenhet inom de flesta medicinska och naturmedicinska områden och brinner för att hjälpa och förändra. Jag arbetar alltid utifrån helheten, för att på så vis få ett mer långsiktigt resultat. Jag älskar att lära mig av mina patienter, så hos mig är det inte jag som är expert, utan vi är experter tillsammans och löser problemet ihop”. 

Bakgrund: Zarah är utbildad hälsopedagog, näringsterapeut, kostrådgivare, fytoterapeut, NLP Trainer, ICC coach, kommunikatör, journalist och har mångårig skolmedicinsk utbildning. Zarah brinner extra mycket för barnhälsa och var en av de som tidigt arbetade med förändrad syn på barnkost och obalanser hos barn. Hon har arbetat förebyggande inom barn- och familjehälsa i samarbete med olika landsting, har drivit flertalet träningscenter och flera andra rörelsekoncept för barn. Hon har även skrivit böcker och arbetat inom olika hälsorelaterade tv-koncept. Zarah är uppskattad föreläsare, journalist och utbildare inom medicin- och näringsfrågor.  

 

 

Vill du boka tid hos Zarah?

Skicka iväg ett mail till henne och beskriv ditt ärende kort, så återkommer hon med förslag på tid för en första konsultation.

https://zarahoberg.se