Preview Mode Links will not work in preview mode

TTELA krim

May 31, 2023

Knarket var helt enkelt för dåligt, därför fick cannabisodlarna i Mellerud ett lindrigare straff. Pojken trodde han skulle få köpa alkohol men rånades med en pistol mot halsen.
Ett tillslag mot narkotikahandel i Malmö gjorde att polisen kunde spränga ett narkotikanätverk i Vänersborg.
TTELA krim är...


May 18, 2023

Bakom ett högt staket och med kameror bevakades den stora cannabisodlingen utanför Mellerud. I detta avsnitt av TTELA krim hör du mer om knarkfabriken. Dessutom berättar vi mer om hur polisen utreder en våldtäkt på ett ungdomshem och om polisens listiga metod för att stoppa smugglare. 


May 4, 2023

Organisationen anses vara hot mot rikets säkerhet – NMR är aktiva i hela Sverige. Under socialdemokraternas första majfirande störde en grupp från NMR tidigare försvarsministerns tal. NMR som är en våldsbejakande organsation ägnar sig åt kampsportsträning och familjeaktiviter där barn föds in i...


Apr 20, 2023

Med dold kamera fick TTELA:s reporter erbjudande om happy ending efter massagen. I det här avsnittet av TTELA krim hör du om massagesalongerna som säljer sex och avslöjas av kameran.


Apr 5, 2023

Maskerad och med kökskniv i handen gav han 15-åringen två sekunder att springa. Men offret hann inte långt innan kniven högg honom i sidan. Hör om tonårsbråket som slutade i förödelse. 
Dessutom hör du om hembrännaren som ertappades med hundratals liter spritmäsk och sprit.