Preview Mode Links will not work in preview mode

Hundsnack med Hanna och Lilly

Dec 14, 2023

Julen står för dörren och du kanske har en hund som aldrig varit med innan? Eller som brukar tycka det är jobbigt? Då lyssnar du på rätt podd!

Här går vi igenom:

  • Julfaror – i mat och annat
  • Bra färdigheter att kunna innan det brakar loss
  • Julklappstips
  • Jultomten blir utskälld
  • Att hantera släktingar som tror...


Dec 7, 2023

Ena dagen går allt toppen, nästa undrar du om sägnen om bortbytingar även involverar hundar. Från att ha varit en fluffig liten gullevalp, har du plötsligt en ranglig piraya vin din sida. Som glömt vad den heter, trots att den förra veckan var helt toppen på inkallning!

Grattis - du har en unghund!

I detta...


Nov 30, 2023

Håll i hatten för nu har vi saker att säga om kastrering också! Hur ska man tänka? När är en bra tid? Löser det verkligen unghundsproblem? Vad finns det för nackdelar och bieffekter? Det och mycket annat avhandlas i denna specialare!

Högaktuellt för alla er med unghundar, speciellt hanar, som säkert får...


Nov 16, 2023

Börja preppa inför nyår helst nu eller igår - ju tidigare desto bättre. I detta avsnittet går vi igenom HUR! Från nu och ända fram till dagarna efter nyår faktiskt. Hur förbereder man sig själv, hunden, hemmet? Vad gör man om hunden blir skrämd? Vad är det viktigaste att ha i bakhuvudet? Tryck play...


Nov 9, 2023

Ensamträning för valpar - eller ovana hundar! Hur börjar man? NÄR börjar man? Hur gör man? 

En av de saker som är viktigast att träna med valpen - för det är sååååå mycket svårare att träna när hunden blivit äldre. Eller såhär: detta är en av de saker som i alla fall är lättare att träna med en...