Preview Mode Links will not work in preview mode

Hundsnack med Hanna och Lilly

Mar 30, 2023

Oj oj oj! Ännu en fullspäckad frågepodd där vi besvarar frågor om bland annat skällande hundar i lägenhet (och hur man behåller topplocket på), kloklippning av stora hundar, hur man egentligen tränar filtträning och att leta fel på andras (Lillys) eller egna filmklipp! Dessutom kommer Hanna ut som...


Mar 23, 2023

Frågepodd! Om översociala hundar, hur mycket aktivering som är lagom, att dejta med hund, hundar som man typ måste SLÄPA med på promenaden pga nosande och mycket mer!!! God lyssning!

Fortsätt skicka frågor och önskemål till oss på instagram: @hundtranarlilly och @hundhanna_ heter vi där!


Mar 16, 2023

Kontakt och följsamhet! Grunden till så himla mycket - koppelträning, inkallning, att ha hunden lös, typ allt?! I det här avsnittet får du våra bästa övningar, tips och tankar för att ta er träning till nya nivåer. Och en lyssnarfråga - kan man träna fel när man tränar kontakt?

Följ oss gärna på...


Mar 9, 2023

Avsnitt 3! Om att lära känna sin hund - kvantitetstid och tid, skillnad på omplacering och valp, hur mycket ska man träna, hur morgontrötta är våra hundar JA NI HÖR JU! Ett fullspäckat avsnitt! 

Under hashtag avsnittsövningen hittar ni veckans film! På instagram alltså, där heter vi @hundhanna_ och...


Mar 2, 2023

Aktivare promenader med hunden - vad är det, varför ska man ha det och HUR kan man göra? Välkommen till ett nytt avsnitt med Hanna och Lilly, där vi leder dig genom våra hundpromenader och vad vi gör på dem. Tre saker att fokusera på! Hur du kan testa på att spåra! Och är det sant att Hanna springer som ett...