Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 3, 2023

Kroppens er selve udgangspunktet for vores eksistens, så vi er nødt til at få et venskab med den. Når kroppens takker af og vi dør, kan vi ikke flytte et andet sted hen.

Kroppens Bog’ er en fortælling om at møde kroppen og alt, hvad den indeholder, med ubetinget venskab. Bogen indeholder ikke et patent på...


Jul 3, 2023

Den kvindelige Urkraft ligger i dig i form af Kællingens energi. Vævet dybt ind i dit væsen, dine celler, din hukommelse og Sjæl.

Din indre Kælling er forbundet med årstidernes skiften, Månens faser, blodet, mørket, Liv, Død og genfødsel.
Hun er den utæmmede og viise del af dig, som kender til Livet og ved,...


Jun 9, 2023

Hvad er lyst for en størrelse? Hvorfor skal lysten være en kvindes egen? Hvad har Adam og Eva og ikke mindst Lilith at gøre med om lysten er en kvindes egen? Alt det og meget mere handler denne podcast om.

Lysten er en kvindes egen.

Kvinder er født med ilden i bækkenet, men ilden skal bydes velkommen, næres og...


May 29, 2023

Samtalen om destruktive mor-datter relationer fortsætter. Vi taler om hvad der sker, når man begynder at tro på sig selv, sine sanser og oplevelser. Hvad er gaslighting for en størrelse og hvilken rolle spiller det at omgivelserne ikke griber ind?

"Min mors datter" er en fortælling om mor/datter relationer, der...


May 22, 2023

I podcastens første del taler vi om den sunde og den usunde mor og om hvorfor eventyret om Snehvide stadig har et dybt budskab til os. 

"Min mors datter" er en fortælling om mor/datter relationer, der ikke er kærlige eller velfungerende. Om rovdyr og usunde mødre der ikke magter at elske deres døtre og om døtre,...