Preview Mode Links will not work in preview mode

May 15, 2023

I 'Krigerens Bog' del 1, talte vi meget om Skyggekrigeren. I del 2 får kærligheden og den sunde Krigers vej mere plads. Hvad vil det sige, at leve et liv i kærlighed? 

Krigerens Bog er ment som en invitation til at lukke troen, håbet og kærligheden ind i dit liv og få adgang til din fulde kraft.

Når vi såres, trækker kroppen sig sammen i forsvar - det samme sker, når vi såres i livet.

Ofte forskanser vi os, lukker hjertet og sjælen hårdt sammen i overbevisningen om, at det lukkede og sammentrukne beskytter os. Men lukker vi af for modet til at elske og lade os elske, lukker vi samtidig af for en del af livskraften.

Vil du have adgangen til din fulde kraft, må du turde elske. Du må tillade en åbning i barrikaderne, stille dig frem for livet og sige: ”Her er jeg!”. Måske bævrer du i angst for afvisning, mens du gør det, fordi du ikke kender konsekvenserne. Alligevel må du finde modet til at give slip på frygten og hengive dig til livet og kærligheden.

Kun gennem mindst én gang i livet at elske og lade dig elske, selvom du før har fået dit hjerte knust, får du adgang til din fulde kraft. 

For krigeren er kærlighed et valg.

Uanset hvad du har med dig, hvor grufulde oplevelser og traumatiske hændelser, der ligger i din fortid, uanset hvor lidt du har troen på, at det er muligt for dig at leve i og med kærlighed, er kærligheden stadig et valg.

Køb "Krigerens Bog" her: " Krigerens Bog. At leve et liv i kærlighed"

Hvis du vil være klogere på den sunde kriger og skyggekrigeren i dig, kan du bestille tid til en samtale her : https://tanjaeskesen.dk/konsultation/

Vært: Tony Evald Clausen - du kan læse mere om Tony her

Podcasten er produceret af MenneskeKenderen.