Preview Mode Links will not work in preview mode

Hela Kullen

Nov 28, 2023

Vi hade planerat för att Skorven och Daren Richardson skulle analysera Broberg-VBK. Men snö och kanande långtradare gjorde att vi istället pratar en hel del om Darens tre säsonger i VBK. Om den fantastiska första säsongen, och om när det inte längre var lika kul. 


Nov 15, 2023

Visst borde VBK vunnit, men vilken bra match det var, och starkt att komma tillbaka när alla grinade emot, men varför måste Erik Persson alltid stå i vägen. Ungefär så sammanfattar Daniel, Skorven och Philip Lennartsson 3-3 hemma mot Bollnäs. Philip ger en kort uppdatering om sin hälsostatus och så diskuterar...


Nov 7, 2023

Albin Rehnholms retur, Bringes passning, Vladdes mål, Emil Nordströms bollsinne, VBK:s försvarsspel. Det finns så mycket kul att prata om efter 7-0 mot Sirius. Vi låter också Skorven prata målvakten i tio minuter eller så efter Topis första nolla. 


Nov 3, 2023

VBK städar av Hammarby med 7-2. Kristian och Daniel är i någon slags chock men försöker ändå summera en säker seger, som hade små inslag av oro. 


Nov 1, 2023

Besvikelse, ja nästan uppgivenhet, efter den svaga svaga insatsen mot Frillesås. Vi tar hjälp av Olle Berglund för att förstå hur 7-1 förra lördagen kunde bli 1-5 idag.