Preview Mode Links will not work in preview mode

Hela Kullen

Jan 31, 2024

VBK förlorar med 8-5 mot Västerås i en konstig och underhållande match där VBK återigen hade kunnat vara med om effektiviteten varit bättre, men framför allt om vi inte släppt in sju mål från fem meters avstånd från mållinjen. Oliver Drott gästar. 


Jan 23, 2024

Joakim Carlström gästar Hela Kullen när podden summerar 21 omgångar och blickar fram mot de kommande fem. Jocke berättar också om att vara helt färdig med landslaget, om varför han inte alltid gör som mot Vänersborg, om irritationen inför matchen mot Motala, att han inte gillar slutspelsvalet och en hel del...


Jan 16, 2024

VBK tog precis den typ av seger i Motala som vi hoppades på. Oron att VBK fokuserade på fel saker visade sig obefogad och vi hyllar lagets kamp, Topi Peuhkuri och mycket annat. Roas åt att Emil Fedorov såg så glad ut vid tekning och åt att Rauan klappade om Ljung efter 1-0. 

Vi gästas av VBK:s travexpert Daniel...


Jan 9, 2024

Vi tar hjälp av Kullen Fans-veteranen Viktor Stålhammar för att snacka ner 4-4 mot Sirius. Vi pratar dessutom en hel del Kullen Fans, Bandykul och lite om att spela andra halvlek mot Motala.