Preview Mode Links will not work in preview mode

Amazon Podcasten - med Jens & Co

Dec 11, 2023

I denne episode af vores podcast dykker vi ned i et af de hyppigst stillede spørgsmål: Hvordan kommer man i gang med at sælge på Amazon i Tyskland?

Selvom Amazon endnu ikke har etableret sig i Danmark, er det stadig yderst relevant for danske virksomheder at overveje salg via Amazon i Tyskland.

Vores eksperter deler...


Dec 11, 2023

Findes der noget bedre end at skabe et organisk salg? Nej! At være stærk rent organisk - ikke kun på Google, men også på Amazon - er stærkt både for top- og bundlinje.

På Amazon kan du nemlig også præge, hvordan du rangerer organisk. Det er dét denne episode handler om. 

Jens, Partner & Director of...


Dec 11, 2023

Uanset om du allerede sælger på Amazon eller overvejer at starte, er dette afsnit af Amazon Podcasten et must-listen for dig.

Vi fokuserer på den kritiske rolle, som annoncering spiller i at øge salget på Amazon, verdens hurtigst voksende annonceplatform.

Med eksperttips og værdifulde indsight, vil dette afsnit...


Dec 11, 2023

I denne episode af Amazon Podcasten tager vi endnu en gang hul på emnet Amazon FBA, et område der fylder meget i vores daglige arbejde.

Grundet stor efterspørgsel og vedvarende interesse dykker vi dybere ned i Amazon FBA, og tilbyder en omfattende guide, der dækker alle nødvendige aspekter.

Det er perfekt for dem,...


Dec 11, 2023

I dette afsnit af Amazon Podcasten dykker vi ned et væsentligt spørgsmål, når man vil sælge på Amazon: Hvilket produkter egner sig til markedspladsen?

Afsnittet er perfekt for dig, der står på tærsklen til at starte din Amazon-rejse og søger klarhed over, hvilke produkter der vil give dig den bedste start.

Med...